Materialen

 

Een goed ventilerend matras is zeer belangrijk om goed te kunnen slapen. Onze tijken zijn bijna volledig van katoen gemaakt. Hierdoor is van een excellente vochtregulering sprake.

Verder werken wij met verschillende kwalititeitsmaterialen voor een optimaal matras. Denkt u hierbij aan koudschuim, traagschuim en latex.

 

Drukverdeler

 

Al onze pocket matrassen worden standaard geleverd met een drukverdeler. Deze drukverdeler bestaat uit een vilten of kokos-laag die ervoor zorgt dat de veren tegengehouden worden en dat uw gewicht goed verdeeld wordt over de veren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slaapadvies

 

Hoe kunt u beter slapen en goed uitgerust wakker worden? Hiervoor is de combinatie van uw matras en ledikant van uiterst belang. Graag adviseren wij u over hoe u uw slaapsituatie kunt verbeteren.

 

Tijdens een thuisbezoek bekijken we samen met u uw matras en uw bed. U krijgt ook de mogelijkheid om onze proefmatrassen te bekijken en te voelen.

 

Een slaapadvies aan huis kost u 75 euro (dit bedrag wordt in mindering gebracht wanneer u besluit een matras bij ons te kopen). Ons slaapadvies heeft als doel dat u snel weer uitgerust op kan staan, minder last heeft van klachten en voortaan rustiger kan slapen.

 

Deze maand is ons slaapadvies gratis!

 

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Bel me terug!

1. GoodWill High Resilience (HR) zorg- en incontinentiematrassen

 

Het GoodWill High Resilience foam matras is zeer geschikt om in ziekenhuizen en thuiszorg- en verpleeginstellingen gebruikt te worden. Het High Resilience foam is gemaakt op basis van polyurethaan en kent daardoor geen kuilvorming. Door de hoge blijvende veerkracht van het foam is goed lig- en slaapcomfort dan ook gegarandeerd. Ook als iemand lang bedlegerig is! Wij leveren deze matrassen momenteel zeer veel in de regio Rotterdam, het Rijnmond-gebied en Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over deze matrassen.

 

De open celstructuur zorgt er daarnaast voor dat vocht goed wordt afgevoerd en het matras een hoog ademend en ventilerend vermogen heeft.

 

Het GoodWill High Resilience foam zorgmatrassen zijn verkrijgbaar met een tweezijdige elastische incontinentiehoes. De incontinentiehoes heeft daardoor geen plooien en is uitermate geschikt voor verstelbare bedbodems. De vloeistofdichte hoes beschermt het matras tegen urine, transpiratie- en ander soort -vocht, is antibacterieel en te reinigen met de meeste gangbare ontsmettings- en reinigingsmiddelen. Ook kan de incontinentiehoes van het matras genomen worden en, indien nodig, gewassen worden.

Door de druk verlagende eigenschappen van de Nasafoam of visco elastische polyurethaan foam zijn deze zorg- en incontinentiematrassen uitermate geschikt voor langdurig zieke of gehandicapte personen en er daar door minder belasting van gewrichten en spieren is.

 

De pocketveer matrassen in combinatie met Nasafoam hebben als specifieke eigenschap dat zij zeer goed ventileren. Door de 7 zones met verschillende hardheden en onafhankelijk werkende pockets werkt iedere pocket bij het bewegen als een luchtpompje.

 

De GoodWill HR foam zorgmatrassen bieden wij aan in 3 soorten materialen:

HR Foam

 

HR Foam in combinatie met Nasafoam (Traagschuim) met coolgel parels

 

Pocket veer in combinatie met Nasafoam (Traagschuim) met coolgel parels


2. GoodWill Koudschuim matras

 

Het GoodWill Koudschuim matras ademt en neemt goed vocht op. Het heeft een hoog comfort en lange levensduur. De hardheid van dit matras wordt aangegeven in SG (soortelijk gewicht kg per m2). Het matras is voorzien van een dubbeldoek hoes waarbij aan drie zijden een rits zit. De hoes kan op 40 graden gewassen worden. Het GoodWill Koudschuim matras is geschikt voor zowel vaste als verstelbare bedbodems.

 

De GoodWill Koudschuim matrassen bieden we aan in twee typen: Select 17 en Premium 21.

 

 

Al onze matrassen worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd.

 

3. GoodWill Nasafoam matras

 

Het GoodWill Nasafoam matras is gemaakt van een viscose elastisch schuim dat zich onder invloed van warmte en gewicht aanpast aan de vormen van het lichaam. De druk wordt hierbij gelijkmatig verdeeld over het lichaamoppervlak. Traagschuim ventileert uitstekend door de open celstructuur. Het matras is voorzien van een dubbeldoek hoes waarbij aan drie zijden een rits zit. Ook deze hoes kan dan ook op 40 graden gewassen worden.

 

Het GoodWill Nasafoam matras is geschikt voor zowel vaste als verstelbare bedbodems. Nasafoam matrassen worden in ziekenhuizen en thuiszorg- en verpleeginstellingen gebruikt tegen doorliggen. Het is mogelijk een Nasafoam matras te bestellen in combinatie met HR 45 Koudschuim of pocketveren.

 

De GoodWill Nasafoam matrassen bieden we aan in twee typen: Select 17 en Premium 21.

 

 

Al onze matrassen worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd.

 

4. GoodWill Pocket matras

 

Een GoodWill Pocket matras is een soepel matras met een goede ventilatie. Het is opgebouwd uit 320 veren per m2 waarbij elk veertje apart verpakt is. Hierdoor piept en/of kraakt het matras niet. Doordat de vering gecombineerd wordt met de juiste afdeklaag is dit matras ideaal voor een moeilijke slaper

 

De afdeklaag kan geleverd worden in drie soorten materialen:

 

  • HR (High Resilience) Koudschuim
  • Latex
  • Nasa/Viscose schuim

 

Het matras is voorzien van een dubbeldoek hoes waarbij aan drie zijden een rits zit. Hierdoor kan de hoes op 40 graden gewassen worden. Het GoodWill Pocket matras is geschikt voor vaste en verstelbare lattenbodems.

 

De GoodWill Pocket matrassen bieden we aan in de volgende typen:

 

 

Al onze matrassen worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Alle matrassen kunnen, indien gewenst, geleverd worden met een incontinentiehoes.

DE MATRASSEN

Meer dan

50 jaar

ervaring

In het kort

Slapen en leven gaan hand in hand. Rutex ziet het belang van goed en gezond slapen,
want wat is er nou fijner dan uitgerust en zonder klachten aan uw dag te kunnen beginnen?

Bel direct

010 - 4707589