GEZOND SLAPEN

Meer dan

50 jaar

ervaring

Gezond slapen houdt in dat u snel inslaapt, tussendoor niet of nauwelijks wakker wordt en tijdens het slapen weinig onrustige bewegingen maakt. Steeds meer mensen zien het belang van goed en gezond slapen in.

U zit per slot van rekening lekkerder in uw vel wanneer u goed slaapt.

 

Het slapen op een verkeerde matras zorgt ervoor dat u reeds bij het opstaan een vermoeid gevoel heeft en kan zelfs leiden tot verschillende lichamelijke klachten als rug- en nekpijn. Het is daardoor van uiterst belang dat uw matras optimaal is. Een goed matras ondersteunt het lichaam en de wervelkolom tijdens het slapen en mag niet te zacht of te hard zijn.

 

Verder is de combinatie van uw matras met uw ledikant erg belangrijk. U kunt het beste matras hebben, maar gecombineerd met een slecht ledikant dan kunt u alsnog lichamelijke klachten hebben of slecht slapen.

 

Onze matrassen kunnen geheel aangepast worden aan uw lichaamsbouw en gewicht zodat uw lichaam in een optimale positie ligt wanneer u slaapt. U zult direct het verschil merken en op lange termijn met minder klachten en uitgeruster wakker worden.

In het kort

Slapen en leven gaan hand in hand. Rutex ziet het belang van goed en gezond slapen,
want wat is er nou fijner dan uitgerust en zonder klachten aan uw dag te kunnen beginnen?

Bel direct

010 - 4707589