In het kort

Slapen en leven gaan hand in hand. Rutex ziet het belang van goed en gezond slapen,
want wat is er nou fijner dan uitgerust en zonder klachten aan uw dag te kunnen beginnen?

Bel direct

010 - 4707589

De Rutex inzet-tillift maakt het veel makkelijker voor mij om voor mijn vader te zorgen.

Maatwerk & Advies

Matrassen hebben een levensduur van ongeveer 10 jaar. U kunt merken dat u op een verouderd of slecht matras slaapt wanneer u in een kuil ligt, u op staat met rug- nek of schouderklachten of wanneer u veel draait of niet meer lekker ligt. Herkent u deze tekenen dan is het tijd voor een nieuwe matras. Hieronder vindt u de matrassen die Rutex verkoopt. Vanzelfsprekend wordt het matras altijd volledig naar wens gemaakt.

Bezorging aan huis

Wij bezorgen al uw bestellingen graag bij uw aan huis.

SENIOREN MATRASSEN

Wie zijn we

Rutex heeft meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van maatwerkmatrassen specifiek voor senioren. Aangezien de productie in zijn geheel in Nederland plaatsvindt, zijn onze matrassen oer-Hollands!

 

Wij zijn ons bewust van het belang van comfortabel en gezond slapen en vertalen dit door in de kwaliteit van onze matrassen. Onze matrassen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen van boven de 50+ en geven dusdanige steun en comfort dat een goede en gezonde nachtrust gewaarborgd wordt.

 

De matrassen van Rutex kunnen volledig naar uw wens gemaakt worden zowel wat betreft maat als materiaal. Bent u erg lang? Ook dat is voor ons geen probleem, de lengte van het matras wordt perfect op uw lengte afgestemd.

 

Naast matrassen kunt u ook voor incontinentiehoezen, ledikanten en lattenbodems met tillift bij ons terecht.

 

Naast gewone ‘slaap’-matrassen ontwikkelen wij ook specifiek op maat gemaakte matrassen voor caravans en de scheepvaart. Al onze producten worden geproduceerd bij één van Neerlands grootse fabrikanten in de matrassenindustrie, zij maken namelijk jaarlijks meer dan 20.000 matrassen.

 

Tilliften

Om het wassen van bedlegerige personen eenvoudiger te maken, kunt u een ledikant met tillift gebruiken. Deze tillift laat het matras tot wel 40 cm boven het bed uitkomen. Het wassen op de goede hoogte zorgt voor minder rugpijn!

 

Lattenbodems

Wij hebben diverse soorten lattenbodems (vaste en verstelbare) in het assortiment. De vaste lattenbodem heeft één stand. De verstelbare lattenbodem beschikt over een elektrisch mechanisme dat ervoor zorgt dat de lattenbodem in verschillende standen gezet kan worden. Zowel de boven- als de onderkant kunnen los van elkaar versteld worden.

 

Niet alle matrassen zijn echter geschikt voor beide lattenbodems, wij adviseren u natuurlijk graag over de mogelijkheden.

 

 

Over ons

Miriam Kooiman, Utrecht